Vrijdag 18 november 2022 t/m Donderdag 24 november 2022
ABRWeek.nlABRWeek.nlABRWeek.nl
info@abrweek.nl
Online
ABRWeek.nlABRWeek.nlABRWeek.nl

Communicatiepakket

Download hier verschillende bestanden uit ons communicatiepakket om de WAAW te promoten, zoals e-mailhandtekeningen, de Loesje poster, uitnodigingen voor onze activiteiten en Teamsachtergronden. Tevens is het mogelijk om alle bestanden in één keer te downloaden. Via deze link kun je een ZIP-bestand downloaden met alle bestanden. 

 

E-mailhandtekening

Download hier de verschillende e-mailhandtekeningen om in je e-mails aandacht te vragen voor de WAAW en de abrweek.nl website. Via deze link kun je een Word-bestand downloaden van waaruit je gemakkelijk kunt kopiëren. 

 

Loesje poster

Download hier de Loesje poster om digitaal of fysiek te verspreiden onder jouw collega’s. Via deze link kun je een PDF bestand downloaden van de poster die je mag verspreiden en afdrukken. *

 

Teams achtergronden

Download hier de Teams achtergronden voor gebruik als virtuele achtergrond in Microsoft Teams of vergelijkbare applicaties, zoals ZOOM.

 

Uitnodigingen activiteiten

Download hier de verschillende algemene uitnodiging en de uitnodiging voor de verschillende activiteiten om te delen in je netwerk:
Download hier de algemene uitnodiging
– Maandag 21 november 19.30-20.30 uur Webinar “Antibiotica-allergie: hoe krijgen we onterechte registraties de zorgketen uit?” georganiseerd voor huisartsen, (verpleegkundig) specialisten, physician assistants en apothekers.  Download hier de uitnodiging.
– Dinsdag 22 november 16:30-20:00 uur RODIN symposium, dat ook online te volgen is, voor artsen, deskundigen infectiepreventie en beleidsmedewerkersDownload hier de uitnodiging.
– Woensdag 23 november 19.00-20.00 uur Webinar: ‘BRMO-overdracht, hoe doe jij dat?’ georganiseerd voor transferverpleegkundigen (VVT en ziekenhuizen), huisartsen en arts-microbioloog. Dit kan zowel fysiek (Experience center van het Radboud UMC te Nijmegen) als online. Download hier de uitnodiging.
– Donderdag 24 november 15:30-17:00 uur Webinar ‘De toekomst van infectiepreventie en de veranderingen in de thuiszorg’ georganiseerd voor thuizorgmedewerkers en bestuurders van thuiszorgorganisaties. Download hier de uitnodiging.

 

X